The Tyler Group – Top Bars & Pubs in Barcelona – The Tyler Group

Standard

http://barcelona.thetylergroup.org/2012/10/18/top-bars-pubs-in-barcelona/

Er zijn tal van Engelse en Ierse pubs (allemaal met de beste Guinness in de stad), en meestal Engels sprekende bar personeel. Elke bar heeft zijn eigen bijzondere sfeer en vaak ook aanbiedingen quiz nachten, taal uitwisseling en live optredens. De Ierse en internationale pubs alle Toon live sport op grote tv’s. Er is altijd een onovertroffen sfeer op een Barça wedstrijd nacht, zowel in de internationale bars en Catalaanse bars.

Veel bars en pubs hebben een terras, waar dranken meestal een toeslag zal dragen. Hoewel enkele bars betaling over het bestellen, meeste bars laat afrekenen ’til het einde. Houd dit in gedachten wanneer het krijgen van de rondes in en zorg ervoor dat u houden graaf van wat uw tabel heeft besteld. Bars hebben gekend om te “per ongeluk” kosten voor extra dranken, vooral als je een buitenlander bent en al een paar hebben. Kantelen is zeer gewaardeerd, maar niet verwacht.

Het nachtleven in Barcelona zal niet teleurstellen, dus krijg out er zijn zo vele bars als je kunt ontdekken! Hier is een Tyler groep Barcelona enkele koele plaatsen om te controleren om u te krijgen begon:

7Sins
Als u op zoek bent naar een vriendelijke en goede waarde plek om een hapje te eten te krijgen, is 7Sins de plaats waarnaar u zoekt!

Belchica Barcelona
Barcelona’s enige Belgische bar serveert een uitstekende selectie van meer dan 40 van de Belgische top bieren. Stella, Leffe, Hoegaarden en La Chouffe zijn beschikbaar van de tap.

Domino Bar
Deze gezellige bar is de perfecte plek om te genieten van een vers fruit cocktail. Het is altijd Happy Hour hier, met mojito’s en capirinhas voor slechts €3,50 hele nacht, en schoten voor €1.

Marinat
De bevoorrechte locatie naast de zee en de Olympische haven en de gezellige, gastvrije sfeer maakt Marinat de plaats idee te eten, te ontspannen en te genieten van de zeebries in Barcelona.

De Shamrock Sports Bar
Een van de vriendelijkste menigten in Barcelona, en sommige kwaliteit entertainment.

FOLLOW US:
https://marktylergroup.wordpress.com/

Advertisements

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s