Barcelona – werkgelegenheid – The Tyler Group

Standard

http://barcelona.thetylergroup.org/2012/09/02/barcelona-werkgelegenheid/

 

Barcelona is echt een internationale stad, gastvrij werknemers van over de hele wereld. Vele expats werken binnen de horeca, in bars of restaurants in de toeristische gebieden, of de grotere hotels in de stad. Andere expats besluiten te zetten in het bedrijfsleven zelf, aanbieden van huishoudelijke diensten zoals sanitair of bouw, of andere diensten zoals de kapper of hond wandelen.

Er zijn ook veel banen voor Dutch teachers in ofwel de internationale scholen in en rond Barcelona, of de vele privé-taalscholen. Onderwijs banen binnen het systeem staat zijn moeilijk te krijgen als gevolg van de ingewikkelde oposiciones examen systeem dat worden genavigeerd moet voordat zij in staat om elke openbare baan veilig te stellen. Een kennis van Catalaans is ook een vereiste voor een openbare dienst of openbare onderwijs baan.

Er een aantal wervingsbureaus in Barcelona, sommige van hen die gespecialiseerd zijn in internationale en meertalige dergelijke banen als wereldwijd Headhunters (www.firstworldwideheadhunters.com of Talent Search People met kantoren op Consell de Cent, 47 of Arago, 346 (www.talentsearchpeople.com).

Tijdelijke agentschappen mogelijk ook kundig voor vondst u tijdelijk werk gaande om het even wat van een dag tot zes maanden. De grote namen kunnen worden gevonden in de stad zoals mankracht op Arago, 277 (www.manpower.es en mensen op Marina, 138 (www.startpeople.es).
Banen kunnen ook worden gevonden in Engels taal tijdschriften Barcelona Connect The Metropolitan, alsmede de zondageditie van de krant La Vanguardia.

Job online zoekopdrachten zijn steeds populairder met de belangrijkste online vacatures weergeven van sites op http://www.monsters.es andwww.infojobs.net.

Zodra een baan wordt beveiligd, moeten alle contracten worden geregistreerd bij INEM, de regering-run werkgelegenheid centra die in alle Spaanse steden en steden. Baan jagers kunt bezoeken de centra om vacatures, een selectie van die kan ook worden gezien atwww.inem.es, en die kunnen ook worden bekeken in het Engels weer te geven. De website geeft ook informatie over Spaanse arbeidsrecht en eisen, en informatie over beweert werkloosheidsuitkeringen.vels of performance.

SUBSCRIBE US:
http://friendfeed.com/the-tyler-group-barcelona

Advertisements

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s