Spaans leren in Barcelona, The Tyler Group Barcelona

Standard

http://barcelona.thetylergroup.org/2012/08/30/spaans-leren-in-barcelona/

 

Er is niets zoals het volledige onderdompeling effect te krijgen u in uw reis gestart naar het leren van een vreemde taal, en het spreekt vanzelf dat de beste plaats om Spaans te leren hier in het zonnige Spanje is. En hoewel (zoals een Catalaans u ongetwijfeld vertellen zal, of u hen vragen of niet) Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en heeft een eigen Catalaanse taal, de meest gebruikte taal van de stad blijft Spaans dankzij een groot aantal bewoners uit andere delen van Spanje, alsmede een aanzienlijke bevolking van Zuid-Amerikanen en Spaans-sprekende vreemdelingen.

De voordelen van zijnde kundig voor praktijk Spaans dagelijks met barmen, serveersters, buschauffeurs, nieuwe Girl, uw klasgenoten en uw nieuwe surrogaat familie (veel taalscholen in Barcelona kunnen regelen gastgezinnen), zijn enorm in termen van ter aanvulling van de vooruitgang die u tijdens de lessen, terwijl de prachtige stad Barcelona uw studeren voelen als een vakantie maken zal… hot strandenArchitectuur Gaudi ontworpen, smakelijke tapas restaurants en scores van heup- en happenining bars en clubs zal blijken een welkome afleiding te worstelen met de woordenlijst.

Als je bent dood ingesteld op Spaans leren in Spanje, dan heeft Barcelona hopen van professionele taalscholen om uit te kiezen. Met een groot aantal verschillende cursussen, voor beginners door deskundigen, en naar particuliere via op klas onderwijs u hebt geen problemen met het vinden van een cursus die aansluit bij uw behoeften. En als je hebt besloten je meer Catalaanse dan Joan Laporta zelf, u kunt ook aanmelden voor lessen in de taal van nobele ‘Catalunya’, en echt indruk maken op de lokale bevolking.
Barcelona taal scholen

Speakeasy BCN
OLE-talen
Babylon Idiomas
Oxford huis
Linguaschools Barcelona
Dime Language School

Advertisements

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s